Som forældre er vi hele tiden bekymret for vores børn, og det er som om at, man ikke bliver mindre bekymret selvom barnet bliver ældre. Når vores børn er helt små bekymrer vi os om deres helbred, hvad de putter i munden og om de trives. Når vores børn så bliver ældre og måske selv skal til at gå alene i skole eller tage bussen selv, så bliver vi næsten endnu mere bekymret. Bekymret og bange for at der skal se vores børn noget. Det er helt normalt for alle forældre at være bekymret for sine børn, det handler jo om kærlighed. Har du nogensinde tænkt over, hvad du kan gøre for at både dit barn og dig selv, kan føle sig mere trygge i hverdagen?

GPS-ur til dit barn

Et børne GPS ur er et armbånd som fås i flere forskellige modeller, farver og funktioner. Armbåndet har en GPS indbygget, hvor du via en app kan se hvorhenne dit barn er. Så når dit barn er på vej til skole, kan du via appen på din telefon følge med i hvorhenne dit barn går og befinder sig. Selvom det måske lyder som om et mindre detektivarbejde, så handler det egentlig bare om tryghed. Vil det ikke være rart for dig at, kunne se hvor dit barn er henne, hvis nu dit barn kommer senere hjem fra skole end forventet? Med et GPS-ur til børn, kan du altid tilgå appen på din telefon hvis du bliver bekymret om hvor dit barn er. Du kan oveni købet indstille appen og uret til en bestemt zone, og hvis dit barn bevæger sig udenfor den zone, får du direkte besked på din telefon. Det er smart!

Andre funktioner i uret

Udover GPS’en i et armbåndsur til dit barn, så har armbåndet også andre smarte funktioner. I armbåndet er der indbygget en SOS-knap. SOS-knappen er en fantastisk sikkerhed for dit barn. Hvis dit barn trykker på knappen, sender armbåndet en besked direkte til din telefon. På den måde skal dit barn ikke til at, fortage et opkald eller skrive en besked hvis der opstår en situation, hvor dit barn har brug for at komme i kontakt med dig lige nu og hurtigt. Forstil dig hvor god en tryghed det er for dit barn, bare at kunne trykke på en knap på armbåndet, hvis dit barn bliver bange på vej til skole, hjem fra svømning eller noget helt tredje. En anden fordel er at du kan kommunikere med dit barn via uret. Hvis du har et barn som ikke ejer en telefon endnu, eller et barn som ikke har sin telefon med i skole, så kan i stadig nemt kommunikere via opkald og beskeder. Sender du en besked til dit barn, så tikker det ind på uret. Og på samme måde kan dit barn sende dig en besked, som du modtager direkte på din telefon. Hvis dit barn tager armbåndet af, eller hvis armbåndet er ved at løbe tør for batteri, så vil du via appen få besked om dette. På den måde sikre du at armbåndet altid er ladet op, og du kan se hvornår og hvor dit barn tager armbåndet af.

Alle børn burde eje sådan et ur

Der er ingen der siger at dit barn behøver at have armbåndsuret på hele døgnet. Rigtig mange forældre og børn benytter armbåndsuret mest når barnet er væk hjemmefra. Det smarte ved armbåndet er at, det selvfølgelig er designet til børn. Det er utroligt nemt at anvende, samtidig med at armbåndsurene er flotte og fås i forskellige farver. I får som familie en sikkerhed og tryghed som kan mærkes i hverdagen. Uret er et smart alternativ til en mobiltelefon, som giver dig muligheden for at kommunikere med dit barn. Måske syntes du at dit barn ikke helt har den alder hvor han/hun skal have en mobiltelefon endnu. Mange forældre vælger at, give deres børn en mobiltelefon i en tidlige alder, hvilket skyldes at vi som forældre rigtig gerne vil have at, vores børn er trygge og vi kan komme i kontakt med dem. Men uret giver dig faktisk samme mulighed for kommunikation, uden at dit barn har adgang til internetsider og apps. Uret kræver simkort, og appen kan downloades til både IOS og android.