Tryghed for de ældre

Til den ældre generation

Har du en eller flere i familie af den ældre generation, som du gerne vil passe på? Vi vil gerne beskytte vores forældre og bedsteforældre på bedste måde, for vi vil gerne have dem sammen med os længe endnu. Det kan sommetider være svært at erkende for både familien, men også for den pågældende at de ikke er helt unge mere. Hvordan er dine forældre eller bedsteforældre trygge i deres hverdag? Hvordan kan du være sikker på at, din far ikke glemmer hans medicin? Eller hvordan kan du være sikker på at, din mormor får hjælp hvis hun skulle ske at falde på en gå tur? Der er masser af ældre mennesker som bor selv, og har en hverdag de skal få til at fungere på egen hånd. Det kan være svært at blive ældre, og det bliver bestemt heller ikke nemmere at begå sig med alderen.

Vi har løsningen

Heldigvis lever vi i en tid, hvor det er nemt at prioritere sikkerhed. Og vi lever heldigvis i en tid, hvor du kan være med til at optimere dine kæres hverdag. Vi har en række ure som er lavet specielt til den ældre generation, som skaber sikkerhed og tryghed hver eneste dag. Vores GPS-ure er nemme for den ældre at betjene, og så indeholder de en lang række fordele, som kommer til gode for både pårørende og den ældre. Men hvad kan de her GPS-ure til ældre og hvordan betjener man dem?
Med et GPS-ur er du der altid for den ældre, selvom du fysisk ikke er til stede. Hvis den ældre tager medicin dagligt, kan en række af vores ure, være med til at give daglig medicin påmindelse. Urene kan simpelthen indstilles til at, give en lyd og notifikation på specifikke tidspunkter. På den måder glemmer den ældre aldrig det daglige medicinindtag. På de fleste af vores urer kan man nemt fortage opkald med få klik, hvilket gør det utrolig nemt, for den ældre at komme i kontakt med familie og venner. De fleste af vores ure til ældre indeholder også GPS-afgrænsning. Nu tænker du sikker, hvad er GPS-afgrænsning? GPS-afgrænsning er et smart system hvor du via din egen telefon, kan få notifikationer hvis den ældre begiver sig udenfor et afgrænset område. Dette er en særlig fordel til personer som har demens. Det giver dig en mulighed for ikke at, være nervøs når den ældre er går tur, skal handle ind eller lignende.

Indbygget SOS knap

Endnu en fordele ved vores GPS-ure til ældre er SOS knappen. De fleste af vores ure indeholder en SOS knap, som ved hurtigt tryk kontakter de pårørende. Forstil dig at din kære bedstemor eller far falder, ham eller hende har ondt og kan måske ikke komme på benene til at nå telefonen. Ved at trykke på SOS knappen bliver du kontaktet med det samme. Vil det ikke være rart? SOS knappen kan også kaldes for en faldealarm, kært barn har mange navne. Det er i hvert fald en god tryghed for den ældre at, kunne give ham eller hende.

Hvordan sætter man uret op?

Selve uret er nemt at betjene, uanset hvilken af vores ure til ældre du vælger. Uret skal opsættes med en smartphone, og kan både opsættes med android og apple systemer. Du downloader simpelthen bare en app til din telefon, hvor du fra appen konfigurerer uret. I appen kan du nemt indstille medicin påmindelse, kontakt numre, GPS-afgrænsning og meget mere. Alle urene kræver et simkort som skal sidde i selve uret. Uret kræver nemlig dataforbindelse, for at kunne fungere med alle dens funktioner. Du kan altid nemt redigere indstillingerne til uret direkte i appen.