GPS ure til ældre

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


GPS ure til ældre og demente

Har du en ældre nærtstående, som stadig er aktiv og gerne vil forblive uafhængig? Hvis ja, kan et GPS-ur være den perfekte løsning til dem! Disse ure gør det muligt for pårørende at blive informeret om, hvor eksempelvis et ældre familiemedlem befinder sig. Det giver ro i sindet for alle parter. Flere af GPS urene giver samtidig også den ældre mulighed for at holde kontakten med familie og plejere via opkald eller besked. Her i kategorien finder du brugervenlige GPS-ure til ældre og demente borgere.

Funktioner i ure til ældre og demente med GPS

Vores GPS ure er brugervenlige og lavet til at ældre og demente let kan betjene det. Klik ind på de forskellige modeller i kategorien og læs mere om, hvilke funktioner de enkelte modeller tilbyder. Generelt finder du disse brugbare funktioner i vores ure med GPS til ældre og demente:

  • Tydelig skærm
  • Store, letlæselige knapper
  • SOS-knap til nødsituationer
  • Rute-tracking og sporing
  • Geo fencing - opsætning af geografisk område

Alle urene har SOS-knap. Med en SOS-hurtigopkaldsknap kan bæreren af uret hurtigt komme i kontakt med pårørende i situationer, hvor der er akut behov for assistance. Det kan fx være i situationer, hvor den ældre person er faldet og ikke kan rejse sig igen og derfor ikke har mulighed for at kontakte hjælp over telefonen.

Med geo fencing kan du opsætte et afgrænset område, og hvis den ældre eller demnte bevæger sig uden for dette område, får du en notifikation i den tilhørende app, du som pårørende kan downloade på din smartphone. I nogle tilfælde, hvis den ældre eller demente har tendens til at blive konfus og miste orienteringen, kan det være en rigtig rar tryghed at vide, at der vil blive sendt en notifikation, hvis den ældre bevæger sig uden for et angivent område, så det bliver bemærket inden for kort tid.

Udvidede funktioner

Nogle af urene med GPS kommer med udvidede funktioner alt efter, hvad I føler behovet er for at både pårørende og den ældre borger kan føle sig trygge.

Vores H10 ur med GPS til ældre og demente har indbygget videoopkald ligesom uret også giver mulighed for at måle og monitorere visse sundhedsmæssige målinger så som puls og blodtryk. Og KT17S GPS ur med tovejs telefonopkald og mulighed for at indtale beskeder.

Opsætning af ure med GPS til ældre og demente

Vores ure med GPS til ældre og demente benyttes med simkort fra Greentel. Simkortet medfølger og er inkluderet i prisen. Hvis du vil slippe for selv at sætte uret op, kan vi hos Smartwatch.dk hjælpe dig med at sætte uret op, så det er klart til brug, når du modtager det. Det bliver ikke nemmere. Du tilkøber opsætning af uret her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan et GPS ur til ældre og demente?

Et GPS-ur kan give ældre og demente patienter og deres pårørende ro i sindet ved at gøre det nemt og hurtigt at lokalisere dem. Med et GPS-ur kan en plejer eller et familiemedlem nemt spore en ældre person, der kan blive forvirret og desorienteret, når han/hun er ude i det offentlige rum. Dette kan være med til at forhindre vandring eller andre farlige situationer, der kan opstå, hvis en ældre person er faret vild eller er ude af stand til at finde vej hjem. Desuden er de fleste GPS-ure udstyret med funktioner som f.eks. en sos-knap, der kan aktiveres i tilfælde af en nødsituation, og advarsler, der kan sendes til familie eller plejere, hvis den demente bevæger sig uden for et angivet geografisk område.

Kan man foretage opkald til/fra et GPS ur til ældre og demente?

Ja, nogle af modellerne har en integreret opkaldsfunktion og telefonbog, der gør det muligt for en plejer eller et familiemedlem at foretage og modtage opkald til/fra den person, der bærer uret. Det kan være en god måde hurtigt at se om den ældre har det godt, eller til at give instruktioner om, hvor de skal hen, eller påminde om medicin. Læs om de enkelte ures funktioner under produktspecifikationerne.