Populære kategorier

Populære kategorier

Udvalgte produkter

Udvalgte produkter

Brand

Vlog udstyr

Elsker du, eller kender du en, som elsker at stå foran kameraet? Så kan vlogging meget vel være svaret på dine bønner. Ved at vlogge får du mulighed for at udfolde dine kreative evner. Måske ønsker du at filme en dag i dit liv, interviewe nogle du kender, eller bruge vlogging, som din hobby i hverdagen. Uanset formålet, er det en god ide at sætte dig ind i, hvilket vlog udstyr, som der findes på markedet, samt hvilket vlog udstyr, som matcher dine præferencer og behov. Såvel som med meget andet elektronisk udstyr, kan du hos Mysmartwatch.dk finde et stort udvalg af vlog udstyr. Her på siden, kan du tilegne dig den fornødne viden om vlog udstyr, og lære at navigere rundt i alt hvad angår kamera udstyr, ring light, tripod og meget mere.

Kom godt fra start med det rette vlog udstyr – Tripod

Er du nybegynder i at vlogge, eller er du en erfaren vlogger, som ønsker at opgradere dit vlogger kit, så er du kommet til det rette sted. Hos Mysmartwatch kan du købe vlog udstyr både til dig selv, men også dem, som du holder af. Dit valg af vlog udstyr afhænger meget af dine præferencer. Ønsker du at vlogge udendørs, hjemme i stuen, oppe i luften eller under havet? Vil du helst benytte dig af et selvholdt kamera, eller foretrækker du en Tripod, som kan holde din mobil? Mulighederne er mange, og udvalget ligeså.

Ønsker du at stå foran kameraet, kan det være en god ide at købe en Tripod, som er et trebenet stativ, hvori du kan sætte din mobil eller kamera. Et Tripod stativ bidrager til at stabilisere og hæve dit kamera eller din mobil. MySmartwatch tilbyder et stort udvalg af Tripoder. Uanset om du ønsker en Iphone Tripod, Kamera Tripod eller Gopro Tripod, har vi produkter, som matcher dine præferencer.

Få naturligt lys med en ring light

Ønsker du at højne dine videoer eller billeders kvalitet, og gider du ikke at gå på kompromis med din belysning, så er en ring light lige hvad du har brug for. Fordelen ved en ring light er, at den bidrager til at skabe et naturligt lys. En ring light er designet således, at dit ansigt eller subjekt altid bliver lyst naturligt op. Dermed undgår du også, at unaturlige og grimme skygger opstår på dine billeder og videoer. Det øger både din, men også andre personers brugeroplevelse. En ring light er optimal at bruge som kamera lys, både hvis du har et kamera eller en mobil. En ring light er let at have med at gøre, og er yderst brugervenlig, da du kan tilkoble dit kamera eller telefon, og tage din ring light med dig rundt til forskellige lokationer. Disse fordele er der ved en ring light:

  • Naturligt lys
  • Fleksibel kamera løsning
  • Let medgørlig
  • Fjerner grimme skygger
  • Stabiliserer dit kamera

Tilknyt en mikrofon arm til dit vlog udstyr

Lyden er en af de vigtigste parametre, som du bør sikre dig at have styr på, inden du begynder at vlogge. Uden en optimal lyd, kan dit vlogging projekt meget vel gå i vasken. Hos Mysmartwatch har du mulighed for at købe lydudstyr, som passer til dine behov. Ønsker du at interviewe andre, vil en podcast mikrofon være smart, hvorimod hvis du kan lide at vlogge en dag i dit liv, hvor du f.eks. gamer, vil en gamer mikrofon være at foretrække. Dit valg af lydudstyr afhænger helt og aldeles af dit behov. Uanset behov, vil en mikrofon arm altid være en god ide at se nærmere på, da denne gør din vlogging mere overskuelig og nem, da du ikke selv behøver at holde mikrofonen.