Populære kategorier

udvalgte produkter

SPAR 50%
Vis
Ikke på lager
SPAR 46%

værd at videSe mere

Smartwatch damer

Med de populære, smarte ure er du fri for at skulle rode hele tasken igennem for at finde din mobil, når du vil læse beskeder eller svare på opkald. Et Smartwatch er designet til at give dig maksimal frihed og fleksibilitet, uanset hvor du befinder dig.

Når du har koblet dit intelligente ur op til din mobil, kan du bruge det som en ekstern, digital enhed.

Hvilket udtryk og look du er til, kan du finde et Smartwatch til dig selv eller som gave til en kæreste hos Mysmartwatch.dk.

Du kan købe nogle af de mest eftertragtede Smartwatches til damer fra blandt andet Fossil, Michael Kors, Samsung, Apple Watch mv..

Få mere frihed i hverdagen med et Smartwatch

Du behøver langt fra at være storforbruger af digitale og elektroniske enheder for at få masser af glæde af et af de mest intelligente ure på markedet. Når du sidder til møder eller middage, slipper du for at finde mobilen frem for at tjekke beskeder eller opkald.

På diskret og elegant manér kan du kigge på dit ur, hvor skærmen viser status på din mobil. Du kan nemt blive opdateret på, om der er vigtige henvendelser, du skal reagere på.

Det er ikke nødvendigt at finde mobilen frem for at besvare opkald. Du kan bruge uret til kommunikation.

Med touchskærmen kan du navigere på dit Smartur præcis på samme måde, som du gør på din mobil og tablet.

Det er ikke kun mænd, der kan gøre brug af et Smartwatch. I begyndelsen blev urene lavet i unisexdesigns, som henvendte sig til begge køn. Hos Mysmartwatch.dk finder du nogle af de mest feminine og elegante Smartwatch kvinder.

Om du er til et stilren, casual eller til et romantisk look, er helt op til dig. De mange producenter af urene er med til at skabe konkurrence på markedet. Du kan finde velfungerende og moderigtige Smartwatch damer fra 1200 DKK.

Hvilket Smartwatch til kvinder skal jeg vælge?

Du skal vælge ur, som i look og features matcher dine behov. Vi har forskellige krav og ønsker til vores digitale enheder, og derfor skal dit ur tilgodese din livsstil. Der er ingen grund til at vælge det dyreste smartwatch til damer på markedet, når dine behov primært handler om fleksibilitet i forhold til kommunikation.

Du kan bruge følgende punkter, når det bedste ur til dig selv eller som gave skal købes:

 • Egenskaber og features
 • Design og look
 • Materialer
 • Mærke
 • Pris

For dig der lever en aktiv hverdag og som ønsker at bære dit ur både derhjemme, i fritiden og på jobbet, kan det være det rette valg at vælge et ur med vandafvisende touchskærm.

Uanset hvilke krav du har, er det en fordel for dig at starte med at undersøge dine mange valgmuligheder.

Hos Mysmartwatch.dk finder du en række forskellige modeller fra nogle af de førende brands på markedet. Du kan læse nærmere om muligheder og materialekvalitet, og du kan se produktbilleder af de mange udgaver af Smartwatch til kvinder.

Er du til den afslappende og feminine stil, vil ure fra Fossil, Michael Kors, Samsung, Apple Watch kunne opfylde dine ønsker for look.

Hvad kan et smartwatch?

Alt efter hvor avanceret et smartwatch er, kan det have adskillige funktioner. Det anbefales, at du læser specifikationerne for det enkelte ur, da det varierer meget hvilke funktionaliteter et smartwatch har.

Nogle af de features, du kan overveje, om du ønsker, dit smartwatch skal kunne, er bl.a.:

 • Synkronisering med din mobil
 • Besvare opkald og sms
 • Kontaktløs betaling
 • Mulighed for at lægge musik på uret
 • Sporingsfunktioner
 • Sundhedstracking
 • Fitness/træningstracking

Det er ikke altid en fordel blindt at vælge det smartwatch, der har flest funktioner, da det hurtigt kan blive uoverskueligt. Gør dig overvejelser om, hvilke situationer, du ønsker at benytte uret og bruge det som udgangspunkt, når du skal købe dit smartwatch.