Samsung Galaxy Watch – altid ved hånden. Aldrig i vejen.

Første gang du ser Samsung Galaxy Watch, ser du et flot ur i rustfrit stål i tidløst design. Et ur, der passer til enhver anledning. Men du vil snart opdage, at det, der er indeni, giver dig mere end et flot udseende. Samsung Galaxy Watch er både et smartwatch, der holder dig forbundet med resten af verden og lader tage imod opkald og sende beskeder og et træningsur, der hjælper dig med at holde styr på din sundhed.

Galaxy Watch

Galaxy Watch active 2

samsung galaxy watch active 2 4g 1200x675 1

Galaxy Watch Active2

En stilren innovation til dit aktive liv: Galaxy Watch Active2 hjælper dig med at holde styr på din træning. Desuden kan du takket være eSIM¹ være online, også selv om du ikke har mobilen med. Notifikationer, musik, beskeder, opkald – uret gør det muligt at svare, lytte og styre flere vigtige og smarte funktioner direkte fra dit håndled.

4G/LTE modeller

Uden 4g/LTE

Galaxy watch active

Stilsikker uden at holde dig tilbage

Altid aktiv. Altid stilsikker. Galaxy Watch Active er i et diskret og let design med en skærm, der gør det nemt at tjekke tempo og milepæle hele vejen til målet. De fleste træningsure indsamler data. Galaxy Watch Active går et skridt videre. Her er trænings uret, som coacher dig og så du får et forspring.

Du kan også få et bredt udvalg af urremme, som passer til alle lejligheder, da beslaget til urremmen er et standardbeslag på 20 mm.

Samsung
imageedit 6 9056887863

Tilbehør