Retur

Ofte stillede spørgsmål

Når du har fortaget et køb hos os, har du 14 dages returret, som gælder fra leveringsdatoen.

Har du fortrudt dit køb, skal din bestilling sendes retur til  os inden 14 dage fra levering.

Hvis du vil gøre din returret gældende, skal du være opmærksom på at pakken skal være ubeskadiget, varen må ikke have været taget i brug, samt alle dele modtaget i pakken skal være pakket ind som modtaget.

I tilfælde af at uret har været taget i brug, emballagen er beskadiget, dele til varen mangler, vil dette betyde at returretten bortfalder.

Vi gør desuden opmærksom på at uret naturligvis gerne på prøves i lighed som man ville have mulighed for i en fysisk butik.

For yderligere information henvises til vores handels betingelser. 

Der er fri fragt ved køb af varer over 999 kr. Bestiller man for under dette beløb, så er fragtprisen 19 kr

Der går normalt 1-3 hverdage fra du har bestilt og til du modtager pakken. Du kan til enhver tid følge pakken med dit track&trace nummer (Sendes med GLS).

Hvis du oplever fejl med din vare, så skal du kontakte kundeservice. Vi sidder klar på mail til at hjælpe dig med at løse problemet!

Ja! Du kan trygt handle hos mySmartwatch.dk. Vi er en dansk webshop med et højt serviceniveau – og et krypteret betalingsmodul som gør at du nemt og sikkert kan købe din næste smartwatch!

Udfyld formular  Større/mindre end forventetLever ikke op til forventningerneAnderledes ud end på billederFejlleveringAndet


  Hvis du ønsker at lave en reklamation, så er det vigtigt at du først tager kontakt til os først. Derefter skal du udfylde denne formular med en præcis beskrivelse af fejlen. Efter at formularen er udfyldt og sendt til os, så vil du modtage en mail som du skal udskrive og vedlægge returpakken. Behandlingstiden kan variere, men den vil typisk være op til 10 hverdage.

  Se vores handelsbetingelser for yderligere informationer.

   

  Køb returlabel

  Du har mulighed for at købe en returlabel igennem mySmartwatch til 39 kr.

  Køb den her.

  (Bemærk at retur / reklamation, SKAL sendes med GLS til pakkeshop.)