Michael Kors Smartwatch

Er du på udkig efter nyt smarwatch, og ønsker du et ur med mange tekniske funktionaliteter så er et Michael Kors Smartwatch Generation 5 muligvis det ur du søger. Michael Kors urene er spækket med advanceret teknologi og med en meget personlige brugerinterface. De ure du kan finde i Michael Kors kataloget er: Michael Kors Access MKGO, Michael Kors Access Lexington 2 og Michael Kors Access Bradshaw 2. Urene er som nævnt tidligere spækket med opdateret teknologi og funktioner, urene har fået forlænget og forbedret batteritid, har indbygget Google Pay så du kan betale direkte fra håndleddet uden at tage din pung eller betalingskort frem, Google Assistant hvor du kan stille spørgsmål til uret, samt indbygget GPS, som giver du valgfriheden til at efterlade din telefon hjemme når du er ude at løbe eller cykle. Fælles for alle modeller er at de alle er vandtætte og dermed egnet til at kunne tage en svømmetur med dit nye Michael Kors Smartwatch.

Michael Kors

Er du på udkig efter nyt smarwatch, og ønsker du et ur med mange tekniske funktionaliteter, så er et Michael Kors Smartwatch Generation 5 muligvis det ur du søger. Michael Kors urene er spækket med advanceret teknologi og med en meget personlige brugerinterface.

Michael Kors MKGO Smartwatch

Skal dit nye smartwatch være et med et elegant look men samtidig være sporty og let at have på? Så skal du se efter Michael Kors MKGO smartwatch. Uret er sporty konstrueret og med aluminium urkasse, som gør uret utrolig let og elegant.

Varianter du kan finde i denne kategori, er silikone remme i forskellige farver som Pink, Sort, Hvid og Rød.  Silikone remmen giver uret det sporty look og komfortabel at have på når du dyrker sport. Michael Kors Access MKGO er netop uret til dig, som har en aktiv livstil men som samtidig gerne vil bære et smukt smykke på håndleddet.

Spor din aktivitet

Overvåg din puls, tæl dine skridt og følg din aktivitet i løbet af dagen. 

Styre din musik

Brug apps som Spotify og skift musik på farten.

Designet til dig

Vælge imellem flere watch faces og farver, som passer til din personlig stil

Betal med dit ur

Brug Google Pay direkte fra dit ur og betal med lethed