Find remstørrelse til Huawei

18mm 20mm 22mm
Huawei Fit Huawei Watch 2 Huawei Watch 2 Classic
Huawei Watch Huawei GT Watch 42mm Huawei GT watch
Huawei Women’s   Huawei GT2 watch
    Huawei GT2 watch 46mm

Tilbehør til Huawei


Huawei smartwatch rem

Trænger dit Huawei smartwatch til en mindre opgradering, så kommer du langt med at skifte remmen. De kan med tiden blive slidte og løse om håndleddet, men hvis uret fungerer som det skal, så er det ikke nødvendigt at skifte det hele ud. Gå på opdagelse i vores store sortiment af remme, og find det der passer bedst til dig.

Find din størrelse

Størrelsen på din nye Huawei rem afhænger af hvilken model dit ur er. Urene kommer i tre størrelser; 18, 20 og 22 mm. Hvis du er i tvivl om størrelsen på dit ur, kan du måle mellemrummet på dit ur hvor din rem skal fastsættes. Så du er sikker på, at din nye rem passer perfekt til dit ur. Størrelsen afhænger ikke af modellen på dit ur, så f.eks. en Huawei watch GT-rem fås i alle udgaver.

Den rigtige rem

Huawei remmene kommer i fire forskellige typer materialer.

– Silikone
– Læder
– Metal
– Nylon

Remmen skal passe til både din livsstil og din personlige stil.

Silikone remme

Silikone er vand- og svedafvisende, hvilket gør det perfekt til sport og træning. Det er desuden det mest fleksible materiale, og er derfor mere behageligt at have på, når du er aktiv. Silikone er også det optimale valg, hvis du ønsker at bruge dit ur til svømning.

Læder remme

Læder er et naturmateriale og derfor mindre slidstærkt end de andre materialer. Imidlertid giver det et pænere og mere klassisk udtryk, og er samtidigt smidigt og tilpasser sig til dit håndled, så det vil føles mere behageligt på armen. Læder er det mest tidsløse og stilsikre valg, hvis du ønsker en elegant Huawei rem til dit ur.

Metal remme

Metalremmen er den mest hårdføre af de fire, og vil derfor holde sit elegante udseende i mange år. Det kan dog føles både tungere og mere stift, men er samtidigt mere robust og kræver mindre vedligeholdelse. Metalremmen er et klassisk valg, som både kan gå til de fornemme og de mere uformelle anledninger.

Nylon remme

Nylonremmen har et mere moderne og sporty udseende. Det passer derfor ind til mange lejligheder, og er således den mest alsidige type. Hvis du er til en aktiv hverdag, men ønsker et stilsikkert udseende, så er nylon modellen et godt valg for dig.

Find din stil

Hvis din hverdag varierer, så gør dit behov for remme det også. Med flere forskellige designs får du mulighed for at style dit ur til det look du ønsker. En Huawei watch rem kan skiftes lige så ofte som du har brug for. Remmene fås også i mange forskellige farver. Du kan matche dit ur til dit humør, opfriske dit outfit med en flot farve eller fuldende dit look med en elegant mørktonet rem. Kort sagt kan du bruge dit ur som et stilbevidst tilbehør til dit udseende. På den måde kan du både iføre dig dit Huawei smartwatch hvad end du skal til bryllup, på arbejde eller til træning, og få mere ud af dit ur. Tilpas din Huawei rem til at matche din påklædning til enhver anledning.

Hvilken størrelse rem til Huawei Smart Watch?

Remme til Huawei smart watches fås i 3 forskellige størrelser: 18 mm, 20 mm og 22 mm.

  • 18 mm: Huawei fit / Huawei Watch / Huawei women´s
  • 20 mm: Huawei Watch 2 / Huawei GT Watch 42 mm
  • 22 mm: Huawei Watch 2 Classic / Huawei GT Watch / Huawei GT2 Watch / Huawei GT2 Watch 46 mm

De forskellige størrelser remme fås i flere forskellige materialer – herunder silikone, læder, metal og nylon. Skift mellem de forskellige materialer ved forskellige lejligheder fx silikonerem eller nylon , når du skal træne eller går efter sporty look og læderrem eller metalrem til hverdag og mere klassisk look.

Hvordan udskifter man rem på Huawei watch?

Remmene til dit Huawei Smart Watch er utroligt lette at udskifte. Enten har de en låsemekanisme, der er lige til at klikke på ursplitten på urkassen, eller også har de en quick release funktion med en slider, som du skyder til siden for at frigøre splitten, der er integreret i remmen. På samme måde skyder du pinden til side, når du skal fastgøre den nye rem og sørger for at splitten rammer i de to huller på uret, og klikker remmen på plads.

Denne simple quick release funktion betyder, at du kan skifte din Huawei rem lige så tit, du har lyst til og fx ændre farven på urremmen, så det passer til dit outfit eller humør.