Garmin Instinct

Garmin Vivoactive

Garmin forerunner

Garmin Fenix

Garmin Vivoactive


Garmin rem

Står du og mangler en rem til dit Garmin ur, så behøves der ikke at ledes længere. Garmin har i mange år været førende indenfor udstyr til sport og friluftsliv. De er kilden til manges inspiration, når det kommer til sportsudstyr og remme til deres egne ure, er da heller ingen undtagelse. Vælg den Garmin rem, som passer bedst til dig og dine behov.
Remme designet til sport

En rem fra Garmin er ikke bare beregnet til pynteligt brug. En Garmin rem er nemlig produceret, så den kan modstå lidt af hvert, når man dyrker sport.
Et par eksempler af en Garmin rem, som direkte er designet til sport, vil være en Garmin Forerunner rem. Som så mange andre af remmene fra Garmin, er det en let rem, som sidder ubemærket på håndleddet, når man dyrker sin sport.

Den er lavet af silikone, så den vil føles behagelig at have på. Dette gælder også selvom det er en fysisk anstrengende sportsgren, som får sveden til at pible.
En anden ideel Garmin rem til sport er Garmin fenix rem, som også falder ind i den samme kategori af lette og behagelige remme.

Hvorfor købe en rem fra Garmin?

• Direkte designet til sport
• Ekstremt holdbare
• Behagelig under træning
• Den lette vægt

Komfort er i højsædet

Hos remmene fra Garmin vil man især lægge mærke til, at komforten er noget af det vigtigste. Remmene er udstyret således, at med de mange tilpasningsmuligheder, vil det give en behagelig følelse omkring håndleddet.

Da den både er let og behagelig at have på, så betyder det også, at den går ubemærket hen på dens ejermand. Dette er specielt essentielt, når man bruger sit udstyr til udendørs brug eller træning.

Remmen skal give fornemmelsen af at være en forlængelse af kroppen. Materialet silikone er generelt blød på huden og vil ikke genere på håndleddet.

Det er noget, man især vil bemærke hos Garmin vivoactive 3 rem. Med de mange måder at indstille remmen vil det give den bedste oplevelse for hvem, der har den på. Den er naturligvis ingen undtagelse fra de andre remme og er utrolig stærkt, men fremstår også fleksibel, når man har den på.

Da remmen skal kunne holde til lidt af hvert, betyder det også, at låsen skal være stærk. Disse er lavet af farvet metal, så de er så holdbare som muligt.

Nemme at vedligeholde

En af de mange fordele ved at investere i en af remmene fra Garmin er, at man vil have nemt ved at rengøre den. Eftersom den er lavet af silikone, kan den tåle mere, samtidig med at den beholder sin smidighed og fleksibilitet. Det kan der hurtigt blive behov for, hvis man har den på under træning og sveder meget. Til gengæld er designet lavet således, at det modstår sved og generelt vand.

Hvis man ønsker at skifte remme, fordi man skal have en bredere eller tyndere en, så er de nemme at udskifte efter ens behov.