Fitbit remme

Overvejer du at købe – eller har du allerede investeret i – et af de smarte Fitbit ure, så bør du helt bestemt tage et ekstra kig her på siden. Det er nemlig ikke alle mennesker, som er klar over, at man faktisk har mulighed for at købe et hav af forskellige remme til Fitbit urene, hvormed du selv kan være med til at designe looket på dit eget ur.

Her på siden kan du finde et bredt sortiment af forskellige Fitbit remme og få muligheden for at skabe lige præcis det udtryk med dit ur, som du ønsker. Klik ind på den kategori herover, der matcher den Fitbit model, du har. Eller læs med herunder og bliv klogere på, hvilke ekstra fordele du kan opnå, ved at tilkøbe ekstra remme til dit Fitbit ur.

En Fitbit rem til enhver lejlighed

Kendetegnet for Fitbit uret er, at det er et praktisk ur, som kan bruges til at give dig informationer om alt fra din træning til beskeder og opkald i løbet af dagen. Det stilrene design gør det ligeledes til et flot accessory. Har mere end en rem til Fitbit, kan du skifte imellem dem, så uret passer til dit outfit.

Selvom uret i sig selv sagtens kan leve op til at alle disse ting, så er remmen generelt lidt mindre alsidig, hvormed det netop kan være en rigtig god ide at have forskellige remme liggende derhjemme eller i tasken, sådan at du kan skifte dem. nogle af urremmene egner sig særlig godt til aktivitet og træning, mens andre er bedre at benytte i mindre krævende situationer, som når du skal på arbejde eller ud og spise.

Fitbit remmene kommer i forskellige materialer – vælg mellem nedenstående:

  • Læderremme
  • Silikone remme
  • Remme i rustfrit stål
  • Milanese remme
  • Nylon remme

Ikke alle materialer fås til alle modeller. Klik ind under din urtype og se, hvilke materialer og farver, du kan få til dit fitbit.

En Fitbit urrem lige efter din smag

Selvom det selvfølgelig er vigtigt, at remmen til dit Fitbit er praktisk, så betyder det naturligvis også meget, hvorvidt du finder det flot og æstetisk at se på. Specielt hvis du netop går med uret til hverdag, kan det være rigtig rart at have en rem, som måske ikke er helt så sporty i dets udtryk, som den originale rem er.

Her kan det for eksempel være oplagt at tilkøbe en rem til dit Fitbit i et flot læder eller metal look, som virkelig kan tilføre et ekstraordinært lækkert look til dit ur.

Modsat er en silikonerem enormt praktisk; Den er mere fleksibel og meget let at rengøre og kan bedre modstå stød og slag uden at der kommer mærker. Det samme gælder langt hen ad vejen for en Fitbit rem i nylon. Disse typer af remme skal du ikke være lige så påpasselig med og er derfor perfekt til træning, eller hvis du har et fysisk krævende arbejde.

Remme til de forskellige Fitbit modeller

Der findes efterhånden flere forskellige modeller af Fitbit ure på markedet, men uanset hvilket ur du har siddende på håndleddet, så kan du finde et udbud af forskellige remme til det her på siden. Du kan for eksempel finde en Fitbit charge 3 rem eller en Fitbit Versa rem i forskellige materialer og designs.

På denne måde kan du altså få din model af uret til at passe til alverdens forskellige situationer, da remmene hver især netop egner sig til forskellige aktiviteter, hvilket er enormt praktisk. Remmene er nemlig super nemme at skifte, hvormed du efter din træning hurtigt kan omdanne dit sporty ur til et mere elegant hverdags ur, hvis du netop har en ekstra rem med i lommen eller tasken.