DRENGE

PIGER

Udvalgte modeller

Aktivitetstracker til børn

Tilbehør til børneureSe alt

Værd at vide

Smartwatch til børn

Ønsker i som forældre og barn mere tryghed i hverdagen? Sidder i overvejelserne om jeres barn skal have en telefon?
Et smartwatch til børn gør det muligt at du både kan komme i kontakt med dit barn og samtidig giver dit barn tryghed om at forældrene er lige i nærheden.

Hvad kan et smartwatch til børn?

Smartwatch til børn er et godt alternativ til et ur som mange børn er for små til at håndtere eller passe på. Børne urene med smartfunktioner har de senere år fået stigende popularitet og erstatter løbende de traditionelle børneure, hvilket de også er i deres gode ret til, da de indeholder langt flere muligheder end de traditionelle ure til børn.

Et smartwatch ur til børn kommer med masser af gode smarte muligheder, som både er sjove for børnene at bruge og samtidig har en værdifuld effekt for forældrene:

 • GPS lokalisering
 • sende tekstbeskeder
 • 2 vejs teleopkald
 • video opkald
 • SOS hurtig opkaldsknap
 • og meget mere.

Disse funktioner giver både dig som forælder og dit barn tryghed i hverdagen, hvor du og dit barn hele tiden har mulighed for at komme i kontakt med hinanden – du kan se hvor dit barn befinder sig, lytte til barnets omgivelser m.m..

Smartwatch som et alternativ til en telefon

Som forældre sidder man måske i dilemmaet mellem at gerne vil i kontakt med sit barn og omkostningen for anskaffelse af en telefon, typisk en nyere bekostelig smartphone med internetadgang og mange andre funktioner. Vælger i at give jeres barn et børneur med som kan modtage opkald via et GSM simkort, slipper i for den dyre investering i ny telefon og bekymringen om hvordan barnet nu bruger telefonen. Mange GPS- børneure understøtter GSM-simkort. Det betyder, at dit barn rundt om sit håndled fået en lille mobil telefon uden bekymring om at det falder af, og ikke mindst er det en meget billigere investering indtil barnet er gammel nok til en mobiltelefon.

Alle GPS børneure kan foretage almindelig 2 vejs telefonopkald, og giver forældrene mulighed for at sende tekstbeskeder til uret som børnene kan læse, dog ikke svare tilbage. Ønsker man lidt mere advanceret modeller, har nogle af disse også video opkald funktion, dvs. hvor man kan se hinanden ved et opkald. Denne funktion giver også mulighed for forældrene altid kan orientere sig om hvor dit barn er, og hvad der sker i omgivelserne her og nu.

Et ur til børn med GPS giver tryghed via lokalisering

Når du har købt et børne GPS ur har du samtidig fået muligheden for at blive orienteret om, hvor dit barn befinder sig.

GPS funktionen åbner op for mange muligheder for forældre og barn, det kan enten være for at du som forældre gerne vil orienteres om, hvor dit barn befinder sig, hvor dit barn er på vej hen, eller at barnet føler sig tryg ved at forældrene altid ved hvor barnet er. Det kan endvidere give tryghed for barn og forældre under ferie, udflugter og i områder, hvor der er risiko for at man kan miste orienteringen, eksempelvis festival, koncerter eller forlystelsesparker.

Når du har behov for at se, hvor dit barn befinder sig, kan du via en app, som du downloader til din smartphone, se dit barns lokation. Med GPS ur til børn er det desuden muligt at opsætte en zone. Hvis dit barn bevæger sig uden for dette geografiske område, får du en notifikation på din telefon. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at holde øje med app’en, men kan nøjes med at tjekke, når du får en notifikation.

hjælp til at downloade app og komme i gang med de forskellige funktioner, der er til vores børne GPS ure.

Hvordan fungerer lokaliseringsfunktionen på Smartwatch?

Et smartswatch til børn med lokalisering har som regel 2-3 sporingsmetoder som supplerer eller overtager hinanden. Disse funktioner er GPS, Wifi og LBS. 

 • GPS funktionen er som vi alle kender det, lokalitetsinformation igennem satellitter, som er den mest præcise lokaliseringsmetode. GPS funktioner, kan afhængig af urets kvalitet, give en lokalitets præcision på mellem 5-25 m radius. 
 • Urets wifi-funktion kobler sig til den nærmeste wifi-station, hvis GPS funktionen har svært ved at fange signal til uret, det giver typisk en præcision mellem 20-100m. 
 • Den sidste instans, som er den svageste lokationsinformation (100-1000m), er LBS-funktionen, som gør, at uret finder den nærmeste telefonmast for at sende lokation.

Det man som ny bruger af et GPS ur til børn skal være opmærksom på er, at vores omgivelser forringer GPS signal, det sker typisk i tætbebygget områder der gør det svært for uret at sende signal. Det er vigtigt at man kan ikke sammenligner GPS´en i ens mobiltelefon med et ur. Det skal ses i lyset af at telefoner er udstyret med kraftigere batteri og bedre chip.

Hvilket smartwatch er det rigtige til børn?

Det kan være svært at navigere blandt de forskellige ure og udvælge lige netop det smartwatch, der er det rigtige til dine børn. Nogle af de specifikationer, du kan gå efter er:

 1. Batteristyrke (mAH); er afgørende for hvad standby-tid er på uret.
 2. Vandtæt eller ej: Hvis et ur er vandtæt går det med betegnelsen IP efterfulgt af 2 decimaler, de fleste vandtætte ure er IP67 vandtæt, dvs. kan være under 0,5 meter vand i 30 min. Det er IKKE svømme ure.
 3. Størrelsesdimensionerne på uret; Inden du vælger et smartwatch til dit barn, er det en god ide at måle dit barns håndled. På den måde sikrer du, at du ikke vælger for stort et ur.
 4. Lokaliseringspræcision: Går typisk under betegnelsen gps ure. Vær opmærksom på, at der er forskellige lokaliseringsmåder, som er forskellige i deres præcision ifht. GPS, LBS og WIFI præcision. Der er typisk en sammenhæng mellem dette og prisen for uret.
 5. Videoopkald eller ej; I kan som forældre overveje, om barnet alene skal kunne kontaktes via teleopkald eller også have muligheden for videoopkald.

Øvrige funktioner som eksempelvis, skridttæller, søvnmåler, underholdning mv., er også funktioner som I kan have i overvejelserne, inden I beslutter jer for uret.

Find jeres nye smartwatch til børn hos mySmartwatch.dk

Hvorfor MySmartwatch?

Med et børneur fra mysmartwatch.dk, så gør vi det ikke blot sjovt for de helt små at lære klokken at kende, vi gør det samtidig meget praktisk for forældrene. Vi har nemlig samlet en masse forskellige børneure, så der er rigeligt at vælge imellem, enten som gave eller sammen med jeres barn.

Vi har en farverig portefølje som gør, at der findes ét ur, som dit barn helt sikkert vil synes om.

Uanset hvilket børneur du vælger, er du dog garanteret, at overraskelsen vil vække lykke hos familiens yngste. Der er nemlig intet som stoltheden i børnenes øjne, når de første gang knækker koden, og kan aflæse, hvad klokken er, på det lille display. Vores børneure er spækket med en teknologi, som følger den tid vi lever i. Vi har samtidig sørget for, at disse børneure ikke fungerer som en telefon, da man hverken kan komme på nettet, spille eller andre ting, som man ellers kan på en telefon. Vi har derimod sørget for, at man kan have alarmer, spore uret, ringe, sende beskeder osv. Og det smarte er, at man kan styre det hele fra en app.

Vi sætter en stor ære i, at alle vores produkter lever op til vores høje krav til kvalitet, samtidig med vores produkter er til at betale, value for money.
Vores portefølje spænder lidt vidt, da der er noget til enhver smag. Fælles for dem alle er dog, at de kommer med et smart display som er stort, sådan at man kan se hvad der foregår.