Apple watch

38/40/41mm

Apple watch

42/44/45mm

Tilbehør til apple watch

Apple Watch Rem

Remme til ure har det med at blive slidt over tid, træt i farven eller mindre behagelig at have på. 

Synes du som mange andre at din nuværende rem er ved at være slidt, kunne du tænke dig at give din Apple Watch et forfriskende nyt look eller har du brug for en ny rem som giver dig mulighed for at bruge din Apple Watch til mange forskellige begivenheder?

Hos mySmartwatch.dk har vi et bredt udvalg af Apple Watch remme både i 38/40 mm og 42/44 mm og i mange forskellige materialer og farver. Du kan finde din nye rem til din Apple Watch i et sporty look, elegant rustfri stål design og i et klassisk læder i høj kvalitet. Søg blandt vores store udvalg og opfrisk dit flotte Apple Watch med et sommerligt, sporty, klassiske eller elegant look.

Ejer du et lækkert Apple Watch ur, uanset om det er Apple Watch 38mm, Apple Watch 40mm, Apple Watch 42mm, eller Apple Watch 44mm så kan du finde lige netop din favorit rem til dit smartwatch.

Hvorfor et nyt rem fra MySmartwatch?

Vores sortiment af remme til Apple Watch spænder vidt fra både i farve varianter, design og look, og ikke mindst i materialer. Vi har remme til Apple Watch i Silikone, Læderremme, Nylon remme og remme i stål. Vi giver dig dermed muligheden for at finde lige netop den rem til Apple Watch som passer din smag og til markedets bedste priser. Vores remme er alle af god kvalitet og lækre materialer, behagelige at have på, nem at justere og tilpasse og ikke mindst remmene er til billige priser.

Nylon rem til Apple Watch 38/40 mm og 42/44mm

Leder du efter en ny rem til din Apple Watch, finder du hos MySmartwatch.dk et kæmpe udvalg af remme i høj kvalitet. Giv dit Apple Watch et nyt og frisk look hvor du samtidig kan tilpasse det til helt din egen stil.

Læderrem Apple Watch 38/40 mm og 42/44mm

Ønsker du at give dit Apple Watch en hel egen stil, kan du hos MySmartwatch finde et et udvalg af forskellige læderremme i høj kvalitet. Med et nyt læderrem fra MySmartwatch er dit Apple Watch klar til at have på til enhver selskab uden at gå på kompromis med dets tekniske funktionaliteter.

Silikone rem Apple Watch 38/40 mm og 42/44mm

Trænger din Apple Watch til et nyt robust silikone rem, kan du hos MySmartwatch.dk finde silikone remme i mange farver i høj kvalitet. Du bevarer samtidig urets sporty look og dets fleksibilitet og give dit ur din hel egen stil.

Rem i rustfri stål til Apple Watch 38/40 mm og 42/44mm

Har du svært ved at have dit Apple Watch til selskabelige begivenheder, kan du hos MySmartwatch finde et godt udvalg af remme i rustfri stål i mange farver, som giver dit Apple Watch et lækkert stilfuld og elegant look. Gå på opdagelse hos MySmartwatch.dk hvor du både kan finde et bredt udvalg af remme og et stort udvalg af andre remme og Smartwatches, Fitness, Sports -og GPS ure til børn og ældre.

Hvordan skifter man rem på Apple Watch?

Når du skal udskifte remmen på dit Apple Watch, skal du først afmontere den gamle rem. Det gør du ganske simpelt ved

  • At trykke på knappen, der sidder lige over remmen på undersiden af dit Apple Watch.
  • Herefter slider du remmen ud til siden.
  • Fastgør den nye rem ved at slide den på fra siden.

Undgå at tvinge remmen af og på. Kan du ikke få remmen af dit Apple Watch, så prøv at trykke på udløserknappen igen. Når du har sat den nye rem på plads, skal den sidde fast uden at være løs. Virker den løs, skal du sørge for, at remmen er slidet helt på plads, og du kan prøve forsigtigt at bevæge remmen op og ned. Sørg for at remmen sidder så stramt, at undersiden af urkassen har kontakt til huden uden at blive for stramt. Her vil urets sensorer virke bedst, og det er samtidig mest behageligt.

Hvilken størrelse rem til Apple Watch?

Når du skal have ny urrem til dit Apple Watch, skal du vælge en rem, der passer til monteringsbredden på din urkasse. Apple Watch remme fås i 2 størrelser, der passer til hhv.

  • Apple Watch med urkasse på 38 mm / 40 mm / 41 mm
  • Apple Watch med urkasse på 42 mm / 44 mm / 45 mm

Når blot du vælger en rem, der er kompatibel med urkassens størrelse, passer det til alle Apple Watch serier: 7/SE/6/5/4/3/2/1