Aktivitet armbånd – 3 fordele ved altid at bære rundt på et

Et aktivitetsarmbånd er mere end bare et smart armbånd. Dette kan være startskuddet til, at du begynder at foretage positive ændringer i dit liv eller grunden til, at du pludselig føler motivationen til at være mere aktiv. Her viser vi 3 vigtige fordele ved et aktivitetsur, som du måske ikke har tænkt på før.

Hvad er et aktivitetsarmbånd?

Lad os først sortere begrebet aktivitetsarmbånd. Der er mange forskellige navn for det, men aktivitetsarmbånd er ofte et armbånd, der holder styr på din aktivitet og dermed dit helbred. Det betyder ikke nødvendigvis, at det kun holder styr på, hvor mange skridt du har taget på en dag, men kan også være en hjælper til at holde styr på din søvn, puls eller hvordan dit stressniveau er. Det kan, hvis du ønsker det være din højre hånd, hjælpe med at holde styr på ting, som du ellers ikke ville husket.

Hvad er fordelene?

Der er selvfølgelig mange fordele ved et aktivitetsarmbånd. Men nedenfor viser vi 3 fordele ved et aktivitetsur

1. Det hjælper dig med at lære kende din hvile og maksimale puls

Ud over at være i stand til at hjælpe dig med at holde styr på din puls, mens du træner, kan en aktivitetstracker lære dig, hvad din hvile og maksimale puls er. Den viden giver dig mulighed for at få en direkte indikator for, hvordan din krop har det, og hvilken form du er i.

2. Det holder styr på din puls, medens du løber

Når du kender din hvile og maksimale puls, kan du drage stor fordel af det, når du løber. Ved hjælp af din tracker kan du få oplysninger om, hvordan din krop har det under dit løb. Ved hjælp af en indbygget pulsmåler registrerer armbåndet, når du når din maksimale puls, og når du er i et godt tempo. Dette kan især være godt at vide for ikke at overanstrenge kroppen eller få en indikation af, hvornår du er underpræsterende. Med andre ord kan det give dig en bedre idé om, hvordan du føler dig, når du træner.

3. Det holder styr på din søvn

Ud over at holde styr på din puls kan et aktivitetsarmbånd også holde styr på, hvor godt du sover. Armbåndet kan måle din søvnrytme om natten og give dig statistik over, hvordan din søvn har været. Det kan blandt andet måle, hvor mange gange du vågnede, din dybe søvn,

REM-søvn og let søvn. Nogle aktivitetsarmbånd kan endda have indbyggede vibrationsalarmer, så det er kun dig der vågner op, når klokken ringer, og ikke hele familien.

Selvfølgelig har et aktivitetsarmbånd mange flere fordele end disse tre, og afhængigt af den model, du vælger, har du forskellige funktioner, der følger med det.

 

Se flere af vores smarte sportsure her! https://mysmartwatch.se/herr/fitness-klockor/