För den äldre generationen

Har du en eller flere i familien af den ældre generation, som du ønsker at tage dig af? Vi ønsker at beskytte vores forældre og bedsteforældre på bedst mulig måde, fordi vi gerne vil, at de skal være hos os i lang tid fremover. Det kan nogle gange være svært at indrømme, både for familien, men også for den pågældende person, at de ikke længere er så unge. Hvordan er dine forældre eller bedsteforældre sikre i deres hverdag? Hvordan kan du være sikker på, at din far ikke glemmer at tage sin medicin? Eller hvordan kan du være sikker på din bedstemor vil få hjælp, hvis hun tilfældigvis falder på en tur? Der er masser af ældre mennesker, der bor på egen hånd og har en hverdag de selve skal få til at fungere. Det kan være svært at blive ældre, og det bliver ikke nemmere at klare alt med alderen.

Vi har lösningen

Heldigvis lever vi i en tid, hvor sikkerheden er nem at prioritere. Heldigvis lever vi i en tid, hvor du kan hjælpe med at optimere dine kæres hverdag. Vi har en række ure lavet specielt til den ældre generation, som giver sikkerhed og tryghed hver dag. Vores GPS-ure er nemme for ældre at bruge, og de indeholder en lang række fordele, der gavner både pårørende og ældre. Men hvad gør disse GPS-ure for de ældre, og hvordan bruger man dem? Med et GPS-ur er du altid der for den ældre, selvom du er fysisk fraværende. Hvis ældre mennesker tager medicin dagligt, kan mange af vores ure give daglige påmindelser. Urene kan simpelthen indstilles til at give besked på bestemte tidspunkter. På denne måde vil de ældre aldrig glemme det daglige medicinindtag. På de fleste af vores ure kan du nemt modtage opkald med et par klik, hvilket gør det utroligt nemt for ældre at komme i kontakt med familie og venner. De fleste af vores ure til ældre indeholder også GPS-afgrænsning. Nu tænker du måske, hvad er GPS-afgrænsning? GPS-afgrænsning er et smart system, hvor du kan få meddelelser via din egen telefon, hvis den ældre person går uden for et begrænset område. Dette er en særlig fordel om du har en pårørende med demens. Det giver dig mulighed for ikke at bekymre dig, når den ældre går en tur, til butikken eller lignende.

Inbyggd SOS-knapp

En anden fordel ved vores GPS-ure til ældre er SOS-knappen. De fleste af vores ure har en SOS-knap, for at nemt kontakte pårørende. Forestil dig at din kære bedstemor eller far falder, at han eller hun er i smerte og ikke er i stand til at komme på fødder og nå telefonen. Ved at trykke på SOS-knappen vil du blive kontaktet med det samme. Lyder det ikke godt? SOS-knappen kan også kaldes fald-alarm; kært barn har mange navne. Under alle omstændigheder er det en god sikkerhed at kunne give til de ældre familiemedlemmer.

Hur ställer du in klockan?

Selve uret er let at bruge, uanset hvilket af vores ure til de ældre du vælger. Uret skal indstilles med en smartphone og kan indstilles med både Android- og Apple-systemer. Du skal bare downloade en app til din telefon, og konfigurere uret fra appen. I appen kan du nemt indstille påmindelser om medicin, kontaktnumre, GPS-afgrænsning og meget mere. Alle ure kræver et SIM-kort som skal sidde i selve uret. Uret kræver nemlig en dataforbindelse for at arbejde med alle dets funktioner. Du kan altid nemt redigere indstillingerne for uret direkte i appen.

 

Se flere af vores GPS-ure til de ældre her!