Smartwatch til ældre

Her finder du gps ure til ældre som giver en tryg hverdag. Disse er også ure til demente, så man kan sikre at ens forælder altid er i trygge rammer i eget hjem og man igennem uret altid er tæt på. Funktioner som SOS knap, GPS tracker, medicin alarm, opkald via uret, GPS hegn og meget mere, er med til at gøre hverdagen meget nemmere for alle parter.

GPS ur til ældre

Ønsker i som pårørende til en ældre med eller uden demens mere tryghed i hverdagen? Et GPS ur til demente eller ældre gør det muligt at du og andre nærmeste pårørende kan komme i kontakt med den ældre, og omvendt. Det giver god tryghed i hverdagen og viden om hvor den pårørende befinder sig.

Hvad er det et GPS ur til demente og ældre?

GPS ur til ældre giver muligheden for den ældre at komme kontakt med deres pårørende på en nem og hurtig måde, typisk med et enkelt tryk eller hurtig navigation. Uret fungerer som et alternativ til en telefon og som en lokalisations enhed, såfremt man har brug for at se hvor den ældre befinder sig. Urene har også typisk indbygget faldalarm, hvilket betyder at pårørende bliver orienteret hvis den ældre falder.

Et smartwatch til ældre kommer med masser af gode smarte muligheder, som ikke alene kommer de ældre til gode, men også har en værdifuld effekt for de pårørende. Alle smartwatch ure til ældre, som du finder hos mysmartwatch.dk, vil du opleve, at disse er udstyret med funktioner som GPS lokalisering, sende tekstbeskeder, 2 vejs teleopkald, video opkald, SOS hurtig opkalds knap og meget mere. Disse funktioner giver både dig som pårørende og ældre tryghed i hverdagen, hvor begge parter hele tiden har mulighed for at komme i kontakt med hinanden, du kan se hvor den ældre befinder sig og hvor de har gået, en rute tracking.

Tryghed via lokalisering

Når du har købt et GPS armbåndsur har du samtidig fået muligheden for at blive orienteret om hvor uret befinder sig.
GPS funktionen åbner op for mange muligheder for pårørende og ældre, det kan enten være for at du som pårørende gerne vil orienteres om hvor den ældre befinder sig, hvor vedkommende er på vej hen, eller at den ældre/demente føler sig tryg ved at pårørende altid ved hvor de kan findes.

Hvordan fungerer så lokaliseringsfunktionen?

Børne urene har som regel 2-3 sporings metoder som supplerer eller overtager hinanden. Disse funktioner er GPS, Wifi og LBS. GPS funktionen er som vi alle kender det, lokalitetsinformation igennem satellitter, som er den mest præcise lokaliseringsmetode. GPS funktioner, kan afhængig af urets kvalitet give et lokalitets præcision på mellem 5-25 m radius. Urets Wifi funktion kobler sig til den nærmeste wifi station hvis GPS funktionen har svært ved at fange signal til uret, det giver typisk en præcision mellem 20-100m. Den sidste instans som er den svageste lokations information (100-1000m), er LBS funktionen som gør at uret finder den nærmeste telefonmast for at sende lokation.
Det man som ny bruger af et GPS ur ur skal være opmærksom på er, at vores omgivelser forringer GPS signal, det sker typisk i tætbebygget områder der gør det svært for uret at sende signal. Det er vigtigt at man kan ikke sammenligner GPS´en i ens mobiltelefon med et ur, det skal ses i lyset af at telefoner er udstyret med kraftigere batteri og bedre chip.

Hvordan vælger du det rigtige ur?

Det kan være svært at navigere blandt de forskellige ure og udvælge lige netop det ur du ønsker.
1. Batteristyrke (mAH); er afgørende for hvad standby tid er på uret.
2. Vandtæt eller ej; hvis et ur er vandtæt går det med betegnelsen IP efterfulgt af 2 decimaler, de fleste vandtætte ure er IP67 vandtæt, dvs. kan være under 0,5 meter vand i 30 min. Det er IKKE svømme ure.
3. Størrelsesdimensionerne på uret; Inden du vælger et ur til dit barn, er det en god ide at måle dit barns håndled, på den måde sikrer du at du ikke vælger for stort et ur.
4. Lokaliseringspræcision; urene er forskellige i deres præcision ifht. GPS, LBS og WIFI præcision, typisk hænger dette sammen med prisen for uret.